Word jij jurylid?

Het WK BBQ is een wedstrijd en geen wedstrijd, zonder jury. Het wereldkampioenschap moet professioneel en neutraal beoordeeld worden zodat uiteindelijk de wereldkampioen gekozen kan worden. Hiervoor rekenen we op tal van nationale en internationale juryleden met ervaring in het jureren van barbecue wedstrijden op hoog niveau. 

Ben je WBQA gecertificeerd jurylid en wens je deel te nemen aan het jureren van deze wereldse gerechten? Vul dan zeker dit formulier in zodat we u kunnen contacteren voor het WK BBQ 2022 in Torhout. Je zal deel uitmaken van het kloppend hart van het wedstrijdgebeuren! 

Jurylid voor nationale wedstrijden

Om te mogen jureren moet je WBQA gecertificeerd jurylid worden. Dit kan door deel te nemen aan de jury opleiding. Indien je slaagt, ontvang je uw certificaat en jury nummer. Daarna kan je deelnemen aan alle WBQA wedstrijden als jurylid tijdens de nationale barbecue evenementen.

Maakt u deel uit van het nationale jury-team en wilt u deelnemen als jurylid aan het WK2022 ? U kan zich inschrijven via het contactformulier rechts.

Jurylid voor internationale wedstrijden

Indien u internationale wedstijden wilt jureren, kan u zich aanmelden bij de WBQA International

Interesse?

Heeft u interesse in de jury opleiding of wenst u meer info? Dien uw aanvraag in via het nationale of internationale formulier. Wij houden u op de hoogte wanneer de volgende opleiding door gaat.

Contactformulier juryleden nationaal

Ben jij een BBQ-liefhebber en wil je deeluitmaken van het nationale jury-team? Vul het formulier in.